Na een flink aantal lessen in de regio Eindhoven, kwam ik voor de afronding voor het examen bij MotorRijschool Ferdinand. Ik kan zondermeer een heel positief verhaal geven over mijn ervaring. Het klikte meteen met instructeur Fred, omdat hij open, spontaan en echt geinteresseerd is in jou als motorrijder. De lessen zijn methodisch opgezet en worden relaxed afgewerkt; alles komt aan bod, wordt duidelijk uitgelegd en vervolgens geoefend.
Fred heeft een enorme ervaring als motorrijder en ziet echt alles, zowel in het verkeer, als aan jou als motorrijder. Omdat hij veel en goed uitlegt, krijg je snel een compleet beeld van wat er allemaal van belang is bij het motorgebeuren. Daarbij heeft Fred een prettige manier van communiceren tijdens het rijden (ook tijdens het examen), en dit geeft je als aankomend motorist het nodige zelfvertrouwen.
Toen de examens naderden, zowel theorie als praktijk, zijn de lessen precies ingepast voor een optimale voorbereiding. Cursus materiaal (drukwerk en op de computer) voor de theorie was er voldoende, en we hebben een flink aantal examenroutes gereden. Aan alles was te merken dat het "in een keer slagen" voor de rijschool een belangrijk doel was. Ook in de spannende dagen voor de examens bleef de sfeer plezierig en verliepen de lessen in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Nogmaals bedankt voor je uitstekende lessen!

MotorRijschool Ferdinand: een echte aanrader!