Hallo Fred,

Hartelijk bedankt nog voor alles, ik ben heel erg blij met mijn rijbewijs. Ik kon het tot nog toe niet geloven dat we alles in 1x hebben kunnen afronden. Nogmaals Bedankt.

Ik had plannen om met mijn motorrijbewijs te beginnen vorig jaar zomer. En eindelijk in December 2006 begon ik met lessen bij een rijschool in Lelystad maar daar was ik niet zo tevreden over. Een ex-cursiste van MotorRijschool Ferdinand heeft mij aangeraden om bij Fred te gaan lessen... dus ik een afspraak gemaakt, langs gekomen wat hier en daar kortgesloten en begonnen met lessen. Al na 1 dagdeel en 's ochtends een uurtje kon ik mijn AVB examen afleggen en gelukkig gehaald...
Toen kwam stap 2 het AVD examen, ik zou pas 18 april kunnen afrijden maar ik had natuurlijk geen geduld en heb Fred gevraagd of het eerder zou kunnen. Na een hoop moeite voor Fred is het dan toch gelukt en kon ik 28 maart afrijden. Voor het examen moesten we nog zeker 7 dagdelen rijden, dat alles hebben we in zo'n 3 weken afgewerkt. Dat ging allemaal lekker en op 21 maart nog een TussenTijdseToets gedaan (kwam toevallig vrij). Heeft mij heel erg geholpen, die week erna afrijden voor het echte werk en toen het zover was kreeg ik van Fred nog even te horen "Kijkvaardigheid staat in directe relatie tot de Rijvaardigheid". Voor het AVD examen ben ik in 1 keer geslaagd.

Fred hartstikke BEDANKT!!!

Daan (20 jaar)