Hoi Fred!

Nog bedankt voor het lesgeven aan mij! Ik heb je geduld enorm gewaardeerd en ben blij dat je me goed les gegeven hebt. Ik heb nu tenminste het gevoel veilig de weg op te kunnen gaan.


Al jaren wilde ik graag motorrijden en reed ik wel eens stiekem op de motor van een vriend van me. Vorig jaar heb ik dan eindelijk de stap genomen om dan eens lessen te gaan nemen. Voor mij was het dubbel spannend, want ik ben ook nog eens doof. Hoe zou ik de lessen kunnen doen, want het oortje in de helm hoor ik niet.

Toen hoorde ik via via positieve verhalen over motorrijschool Ferdinand en ben ik met Fred gaan praten. Fred zei: We gaan het gewoon proberen. Voor elke les hebben we uitgebreid besproken wat en hoe ik iets moest doen en dat ging prima. We zijn tijdens de lessen wat vaker gestopt, zodat Fred het een en ander met me kon bespreken. Ik ben gaan rijden op de richtingaanwijzer, eigenlijk een voordeel, want zo moest ik wel in de spiegels blijven kijken. En zo heb ik uiteindelijk mijn roze papiertje gehaald.

Ik kan iedereen aanraden bij deze motorrijschool te gaan lessen. Je krijgt persoonlijke aandacht van een ware motorliefhebber die heel Europa doorgereden heeft. Auto's dat zijn koekblikken ;) Zelfs met -5 graden rijden is geen probleem voor hem. Voor mij nu ook niet, want ik ben erachter gekomen dat je in de winter prima kan rijden, maar dan wel graag met handvatverwarming ;)

Fred rijdt met plezier motor en deze ervaring wil hij graag aan je overbrengen, hij zal er alles aan doen om je de eerste keer te laten slagen, maar ook dat je goed en veilig en met plezier motor rijdt.

Fred: Ik heb met veel plezier bij je motor gereden en ik wil je bedanken voor het geduld wat je met mij gehad hebt! Ik kan niet wachten tot ik eindelijk mijn eigen motor zal hebben, maar ik moet nog eventjes sparen. Maar nu mag ik tenminste legaal op de motor van die vriend van me. HOERA!!

Groeten van . Alias Karin (28 jaar)