Hi Fred, Ik wil je nog bedanken voor de ontzettend leuke lessen die we samen gehad hebben. Wat een engelen geduld heb jij toch. Vooral toen ik zo aan het klunzen was met die "8", echt ik was denk ik mn geduld wel eens verloren hoor! Of wat te denken van m'n richtingaanwijzer die ik maar vergat uit te zetten.... Maar goed door al dat "gepiep" in m'n oor, jij begrijpt wel wat ik bedoel, is het toch uiteindelijk allemaal goed gekomen en heb ik gisteren eindelijk míjn fel begeerde papiertje gehaald!

Wat ik ook altijd erg prettig vond was de relaxte sfeer. Eerst even een bakkie doen, drinken mee, mijn sigaretje tussendoor, leuke tochtjes maken en nog wat leren ook, helemaal top! Ik zou het zo weer doen en zal ook iedereen naar je doorverwijzen als ze goed en gezellig les willen hebben.
Dat 1 op 1 lessen is wel heel luxe. Zo leer je wel heel veel ieder keer.

Helemaal geweldig was dat je toch iedere keer weer tijd vond om me snel weer aan een examen mee te kunnen laten doen. Lessen omgooien zodat ik toch op woensdag terecht kon, echt top vond ik dat!

Niets dan lof dus voor jou van mij en ik wens je nog veel plezier in de toekomst met alle kandidaten en hoop dat zij er net zo veel plezier in hebben als ik heb gehad!

Groetjes ....... Alias Petra (42 jaar)