FRED ALL INCL. !!

Hier mijn verhaaltje over mijn ervaringen met rijschool motor-ferdinand.

Na mijn 1e les gehad te hebben op 29 mei had ik nooit verwacht dat alles daadwerkelijk zo snel zou gaan en dat ik ook de 23e van juli zou afrijden. Echter nadat ik mijn 2e les had gehad en al klaar gestoomd werd voor het AVB examen ging het steeds vlotter en vlotter. Dit dankzij Fred natuurlijk maar ook vooral omdat de blokuren zo ontspannend gaan. In tegenstelling namelijk tot andere rijscholen lest Fred alleen maar met je in blokuren.. Des te meer des te beter! Zelfs een patatje en een ijsje tussendoor eten hoort er dan ook bij! Na alle goede tips en preken van Fred weet je dus ook niet beter dan dat je het gewoon kan en moet doen!

Voor de rest ligt hij ook niet wakker voor een paar minuten extra lestijd. (wel zorgen dat je hem zijn bakje koffie laat leegdrinken). Dit loopt echter soms wel uit J Echt een freak dus die van motorrijden houd. Liever ziet hij je dan ook snel het AVB halen want dan hoeft hij niet meer stil te staan op de parkeerplaats. Rijden rijden is dan ook zijn passie. Voor de rest is het heerlijk om alle aandacht te krijgen want je krijgt privé les! Waar vind je dat tegenwoordig nog voor zo’n prijs!? In ieder geval heb ik een leerzame 2 maanden gehad en ben gelukkig voor alles in 1 x geslaagd. Als je zelf zorgt dat je de theorie behaalt zal Fred als een beschermend engeltje jou de laatste 2 examens laten halen.

De Honda CBF500A motor reed trouwens ook prima. ABS geeft je in ieder geval de garantie om niet te zakken voor de remproef.

Kleding kan je trouwens ook gebruiken via de rijschool, maar ik kan je aanraden gewoon lekker zelf iets te kopen wat precies je eigen maat is.

De afgelopen 2 maanden zijn nu in ieder geval voorbij gevlogen.. .. het ergste is wachten op je rijbewijs vanuit het gemeentehuis nadat je hem gehaald heb. Voor de rest. Bedankt voor alles Fred!

Groeten ...... Alias Michell (24 jaar)