"Mijn naam is ............ (Alias Roel). Afgelopen zomer ben ik 18 jaar geworden. Ik had al jarenlang de wens om motor te rijden. Ik moest alleen nog even wachten tot ik 18 was. Nu dat dan eindelijk bijna zover was ging ik alvast opzoek naar rijscholen.
Mijn oom en tante wonen naast Fred, en die hadden mij voor mijn verjaardag een proefles bij Fred gegeven. Ik wist nog helemaal van niets, totdat op de ochtend van mijn verjaardag mijn tante langskwam met de mededeling dat ik vandaag mijn eerste motorrijles zou hebben. Ik vond het helemaal fantastisch. Voor het eerst reed ik op een motor en het voelde meteen goed. Ik had nog geen autorijbewijs, en dus nog geen theorie certificaat, en mocht daarom ook nog niet op de weg rijden. De eerste lessen werden dan ook besteed aan het onderdeel voertuigbeheersing op een groot parkeerterrein. Al vrij snel deed ik toen theorie-examen, waar ik in een keer voor slaagde, doordat ik het heel goed had geleed. Als drijfveer had ik namelijk de gedachte dat met theorie certificaat ook mocht gaan lessen voor het onderdeel verkeersdeelname, wat de leukste lessen zijn!
Er was alleen één probleem: ik had nog geen verkeersinzicht. En om nou je verkeersinzicht op te doen op het voertuig waar je het meest kwetsbaar op bent, vonden Fred en ik niet zo'n goed idee. Daarom heb ik nog los een paar autorijlessen genomen, bij een autorijschool (Snoeck). Die 6 lessen hebben mij geholpen met kijk techniek en anticiperen, wat vooral van pas kwam op de snelwegen.

Na in korte tijd intensief te lessen en een tussentijdse toets, ben ik geslaagd op 13 november 2007 voor mijn rijbewijs A-beperkt. Nu kan het motorrijden eindelijk gaan beginnen. Ik heb bij Fred een top rijopleiding gehad, en kan de rijschool dan ook, aan iedereen die wil gaan motorrijden, aanraden!

Fred ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je inzet!
..................Alias Roel (18 jaar)