Fred: Rijleraar Extraordinair

Na jaren met het idee rondgelopen te hebben, heb ik begin dit jaar dan eindelijk de stap genomen om mezelf motorrijlessen cadeau te doen. Uiteindelijk – na bij een paar grote rijscholen te zijn binnengestapt en afgeknapt – kwam ik op 20 april voor het eerst met mijn ‘koekblik’ bij Fred voorgereden.

Het hoge slagingspercentage op de website van het CBR, de professionele website van Fred, en vooral de hartelijke ontvangst bij hem thuis aan de keukentafel deden mij eigenlijk vóór de eerste rit al besluiten: Bij Fred ga ik mijn motorrijbewijs halen!

Door zijn eindeloze enthousiasme heb ik vanaf het prille begin af aan (de AVB lessen op het parkeerterrein) tot aan het einde (de mooie tochten langs terrasjes in Spakenburg en ijsjes bij De Hoop) ontzettend veel plezier gehad in het leren motorrijden.

Fred zijn ‘niet lullen maar poetsen’- manier van werken en zijn aanstekelijke passie voor het motorrijden helpen je niet alleen aan je papiertje, maar veranderen je ook in een enthousiaste motorrijder die niet kan wachten om ervaring op te gaan doen.

Fred, dank je wel!