Beste Lezer,

Bij het zoeken naar een geschikte rijschool om mijn jongensdroom te verwezenlijken, kwam ik via marktplaats.nl op de website van Fred terecht. Bij het lezen van de ervaringen van de cursisten had ik in eerste instantie zoiets van: Ja hoor!!!

Na wat verder gelezen te hebben, werd toch mijn interesse gewekt. Niet in de laatste plaats door de schappelijke prijs, dat moet ik eerlijk bekennen, maar de snelheid waarmee vele cursisten het zo fel begeerde A-tje op hun rijbewijs haalden, zorgde ervoor dat ik een afspraak maakte en op een avond in december bij Fred boven een intake gesprek had. Daar kreeg ik een voorproefje van de wijze waarop Fred met zijn hobby (ehhh … werk) bezig is.

Ook ik heb het meegemaakt! Alles wat de andere cursisten vertellen is waar!!

Fred’s unieke, persoonlijke en rechtlijnige benadering was precies wat ik nodig had en hij heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 3 maanden de A kan laten bijschrijven op mijn rijbewijs.

Wind, regen, kou, hagel, sneeuw en zelfs een weeralarm weerhoudt Fred er niet van om intensief en onvermoeid zijn cursisten het ware motorrijden bij te brengen. Is trouwens ook geen probleem met die prettige motorfietsen met handvatverwarming van hem.

Hierbij wil ik Fred hartelijk bedanken! Fred (en Nicolette natuurlijk) is de verpersoonlijking van een warme en hartelijke motorrijder die niets liever doet dan op de brommer zitten om het kunstje ook aan anderen over te dragen.

O ja, voor de statistici onder u:

Eerste les op 11 januari 2008;
Theorie gehaald op 31 januari 2008;
AVB gehaald op 14 februari 2008;
AVD gehaald op 25 maart 2008.

Fred, nogmaals hartelijk dank en snel tot ziens!
Ik zal onze wekelijkse ritten missen.

Alias Pavel (hoe komt ie op die naam?!)