Lang geleden begonnen bij een andere motorrijschool maar vroegtijdig gestopt door de desinteresse van de instructeur (deze draaide liever shaggies en zat te bellen tijdens de priveles). Gelukkig gestart bij Fred en direct spijt dat ik deze rijschool niet eerder gevonden had. Dan had ik al veel eerder rondgereden op mijn motor.

Het theorie examen had ik goed geleerd en gelukkig in 1 keer gehaald.
De bijzondere verrichtingen daar zag ik als een huis tegenop en de dag van afrijden regende het veel. Toch heb ik het foutloos gehaald.

Het tweede examen had ik gelukkig weer dezelfde examinator dit scheelde voor mij wel. De examenroute vond ik meevallen had het moeilijker verwacht, gelukkig werd er aan het einde van de rit verteld dat ik mijn rijbewijs had gehaald. Superblij.

Dankzij het niet afnemende enthousiasme en de scherpe blik van Fred heb ik dit gehaald. Zo nu en dan hoor ik ineens een stemmetje die zegt of zal ik zeggen tettert AFSTAND AFSTAND AFSTAND!!!!! Dan zit ik dus te dicht op mijn voorligger en corrigeer ik mezelf met de 21, 22 sec. regel. Wat ik absoluut geleerd heb is goed kijken wat er op de weg ligt en waar de putdeksels liggen en goed ruimte laten als je invoegt (zgn. ruimtekussen) en spiegels kijken.

Ik heb ongeveer nu 5000 km gereden met mijn motor en doe dit met veel plezier. En hoop dit zonder kleerscheuren heel lang te doen.
Rest mij om alle toekomstige motormuizen van de rijschool veel succes te wensen.

Groetjes Marloes