Ja ja, ik ben geslaagd voor mijn motorrijbewijs!!!
Dit allemaal dankzij de bijzonder gezellige en leerzame lessen van Fred!!

3 April '08 had ik mijn eerste rijles. Die begon al heel relaxed en ontspannen. Ik moest 1 meter vooruit rijden en aan de hand daarvan besloot Fres dat ik wel zelfstandig naar het parkeerterrein in Huizen kon rijden. Dat vertrouwen van Fred in je zorgt ervoor dat je zelf al een stuk ontspannener op de motor zit. eenmaal aangekomen op het parkeerterrein begonnen we met de AVB-oefeningen. Dit ging vrij snel redelijk goed, ondanks mijn "omval" aktie. Ook bij het maken van mijn ""valpartij"" bleef Fred heel relaxed en werd niet boos of geirriteerd. Na drie lesdelen oefenen op het parkeer terrein moest ik op voor het examen. En oh oh oh wat was ik zenuwachtig!! Ook hier was Fred weer heerlijk relaxed en hij wist mij ook wat rustiger te krijgen waardoor ik met maar 1 foutje slaagde voor mijn AVB. Heerlijk wat een opluchting!!

Vervolgens zijn we met de lessen lekker de weg opgegaan. Heerlijk die dagdelen lessen want daardoor konden we echt mooie tripjes maken. Lessen was voor mij dan ook altijd een pretje en voelde NOOIT als verplichting. Ik kon er gewoon naar uitkijken. Heb reuze gelachen met Fred en heel veel van hem geleerd!!

Vandaag was het dan zover!! Ik moest op voor het AVD examen...
Eerst nog even een lesje vooraf gehad, snelweg op en snelweg af. Dit was wel even lekker want zo zag ik precies nog even wat ik wel en wat ik niet moest doen. En kon zo dus helder het examen starten. Althans dat dacht ik maar mijn zenuwen zaten me behoorlijk in de weg!!!

Maar goed het werd kwart voor elf en ik moest het nu toch echt gaan doen. Fred stak nog even een hart onder de riem voordat ik weg moest rijden en dat was wel even lekker. Eenmaal onderweg zakte mijn zenuwen wel wat af en reed ik een goede rit. De rit was ook zo om. Half uurtje en ik was weer bij het CBR. Ik sprong een gat in de lucht want ik had het gehaald!!

Ik kan echt iedereen aanraden om bij Fred te gaan lessen want dat staat garant voor hele leerzame en vooral hele gezellige lessen.
Fred is een goede en ontzettend enthousiaste motorrijder met enorm veel geduld!!

Ik zou dan ook tegen iedereen willen zeggen: Bij motorrijschool Ferdinand ben je echt aan het BESTE adres!!!

Fred ik kan je niet genoeg bedanken!! Vond het echt super gezellig met je. Zodra ik mijn motor heb kom ik bij je langs, en zo'n vrouwentour lijkt me super!! Je hoort zeker nog van me!!!!

Groetjes "Janet"