In April 2008 ben ik begonnen met lessen bij Fred. Ik had al een keer eerder motorrijlessen gehad maar dit was me niet zo goed bevallen. Ik kon niet wennen aan de instructeur die tot vervelends toe in mijn oren bleef praten.

Bij Fred ging dit heel anders. Fred vertelt je wanneer je iets fout doet maar verder hoor je hem heel weinig. “Als het goed gaat dan gaat het goed en dan zeg ik niks” is wat Fred mij altijd vertelde.

Ik had moeite de dagen in te plannen voor de lessen omdat ik in wisseldiensten werk maar Fred heeft het toch voor elkaar gekregen om een goed lesschema te maken zodat ik in 2 maanden mijn rijbewijs kon halen. En dat is gelukt. Ook ik was 1 van de gelukkige leerlingen van Fred die alle examens in 1 keer heb gehaald.

Mijn ervaring met Motorrijschool Ferdinand is uitstekend. Fred neemt de tijd voor iedereen en stopt niet met een les als het al tijd is maar gaat meestal nog wat langer door. De lessen zijn niet te lang, waar ik in het begin wel bang voor was. Ook als je 4 uur les hebt dan maakt Fred er een leuke rit van en wordt er vaak genoeg een stop gemaakt om even een sigaretje te roken, wat te drinken of een ijsje te halen!

Ik heb een leuke tijd gehad tijdens mijn motorrijlessen en wil Fred hier nogmaals voor bedanken. Ik kan iedereen aanraden dat als je je motorrijbewijs wilt halen je goed terecht komt als je bij Fred gaat lessen!