Beste motorrijd(st)ers in spe,

Mijn mooie opleidingstijd bij Fred vloeide voort uit de ontzettend goede ervaringen die vrienden van mij hadden opgedaan bij Motorrijschool Ferdinand. Zij hebben allen hun rijbewijs met veel plezier behaald bij Fred.

Ik kon enkel heel erg gezegend zijn met de positieve ervaringen van mijn vrienden en met een zeker gevoel een afspraak maken bij deze motorrijschool. Ik kwam op een avond naar het huis van Fred, ontmoette die avond een met zeer veel passie gedreven motorrijder- en instructeur en maakte met hem een afspraak over hoe ik mijn opleiding wilden laten verlopen: graag in een korte tijd het rijbewijs halen en daarnaast het liefst buiten werktijden. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en Fred ging ermee aan de slag. Tevens maakte Fred en ik een afspraak voor de motortheorie en ik kreeg een theorieboek mee zodat ik al direct aan de slag kon voor het rijbewijs A.

Binnen de kortste keren verscheen een mooi in elkaar gedraaid lesschema wat helemaal naar wens was in mijn mailbox en daar kon ik Fred alleen maar heel erg dankbaar voor zijn. Dat moment luidde tevens de voorpret in en het aftellen kon beginnen!

Tijdens de lessen kwam naar voren hoe vurig gepassioneerd deze instructeur is. Fred wilt de leselementen, de geplande progressie per les, dan ook laten slagen. Wanneer Fred nog onvoldoende overtuigd is dan zul je merken dat Fred doorzet en je blijft motiveren en sturen totdat je bepaalde handelingen wel onder de knie hebt. Wanneer dit dan lukt dan krijgt Fred een kick en ben jij als leerling ook trots op jezelf en dat geeft een heerlijk gevoel. Lessen lopen vaak dan ook uit zonder dat daar een meerprijs voor betaald dient te worden.

Fred is kritisch en werkt op een plezierige wijze naar een succesvolle opleiding toe, met elke leerling(e) heb ik de overtuiging! In een intensieve tijd van 9 weken heb ik mijn rijbewijs A weten te behalen en ik weet zeker dat dit zonder Fred nooit gelukt zou zijn.

Met recht wil ik dan ook zeggen: Fred je bent een man met hart voor het vak. Ik heb genoten van de goede tijd. En oprecht zal ik de persoon gaan missen die er altijd stond, daar om mij als leerling met grote stappen op weg te helpen
naar het rijbewijs A!

Fred, het beste in de toekomst en houd deze koers aan in de toekomst!

Met hartelijke groet, Leen