Mensen in mijn omgeving vroegen zich af waarom ik 40 kilometer verderop motorrijles ging volgen. Er was in ons eigen dorp toch ook een rijschool?

We werden op Fred geattendeerd door de vader van een vriend, met wie ik samen op zoek was naar een motorrijschool. De positieve recensies op internet, de ijzersterke statistieken en de prettige proefles deden ons besluiten om bij Fred les te nemen. Fred geeft het liefst les in dagdelen waardoor de reistijd geen probleem werd. Daarnaast ging Fred zeer flexibel om met mijn ingewikkelde agenda als zelfstandig ondernemer die ook nog zonodig tegelijktijd een verbouwing moest doen, dit stel ik zeer bijzonder op prijs.

Verder heeft Fred het hart op de tong en is de feedback lekker direct, daar heb je tenminste wat aan! Zijn passie voor het motorrijden is aanstekelijk en afkeer voor ‘koekblikken’ zeer amusant. Tijdens de voorbereidingen naar vooral het verkeersexamen probeert Fred je regelmatig overtredingen te laten begaan, door je bijvoorbeeld een doodlopende straat in te loodsen of een ‘verboden in te rijden’-bord te laten negeren, de gebruikelijke instinkers. Ik was dan ook zeer in mijn nopjes dat ik hem enigszins terug heb kunnen pakken door hem bij zowel de bijzondere verrichtingen als het verkeersexamen de stuipen op het lijf te jagen door op het nippertje te slagen.

De kwaliteit en intensiteit van de rijopleiding hebben ervoor gezorgd dat ik alle examens in 1 keer gehaald heb, ondanks mijn eigen stommiteiten;-)).

Ik heb me uitstekend geamuseerd tijdens de lessen.