Beste Fred,

Hier ook even een verhaaltje van mij, ik zal het niet te lang maken, want de voorgaande cursisten hebben je al tot in detail besproken.

Gek werd ik soms van die oefeningen, een achtje draaien was echt niet mijn favoriet, de ene keer lukte het en de volgende les leek het of ik weer voor de eerste keer op de motor zat.
Gelukkig was er altijd de rustige en geduldige stem van jou die zei: als je doet wat ik zeg, kan je het niet fout doen, ik leer het je hoe je het moet doen!

Dankzij jouw enthousiasme en geduld, heb ik nu toch maar mooi mijn rijbewijs en ben ik op plekjes geweest, waarvan ik het bestaan niet eens wist, het waren soms hele mooie tochten!
De eerst volgende maanden zal ik je stem in mijn oor wel missen hoor, ik vroeg je al of je al bandjes had, waarop ik je zo bekende uitspraken nog eens zou kunnen afdraaien (afkicken!)

Theo denk aan je knipperlicht, dit heeft me zelfs een fles bier gekost, had ik maar niet moeten wedden dat ik deze niet meer zou vergeten uit te zetten! (en het was pas de 100ste keer!)
Houd afstand is degene die ik me het meest zal herinneren, eenentwintig, tweeëntwintig, denk om je ruimtekussen, ja als echte automobilist moet je soms bepaalde dingen wel eens afleren, verder had je het altijd over verkeerslichten en geen stoplichten, zebrapaden zijn platgelopen zebra’s in Afrika en koekblikken zouden allemaal van de weg af moeten.
We zouden allemaal een motor moeten hebben die we kunnen stallen in onze schuur, wat bij jou natuurlijk een garage heet.

Fred bedankt voor de begeleiding en de rust die je uitstraalde tijdens de lessen, ik zal je zeker aanbevelen bij anderen die willen beginnen en nog veel plezierige kilometers,

Groeten, Theo