Fred is een ervaren, bekwame, kalme, relaxte, doelgerichte, oprechte (en nog veel meer), rijinstructeur. Ik heb nooit getwijfeld aan de kwaliteiten van Fred. Motorrijden is, na zijn vrouw, zijn lust en zijn leven. De koekblikken, oftewel de auto’s, verafschuwd hij. Fred doet het lesgeven met zeer veel plezier en verve!

Fred legt alles duidelijk uit en behandeld examenroutes en moeilijke punten extra goed. Als je Fred niet in je oor hoort, dan gaat het goed! Met het oefenen voor het AVB-examen (voertuigbeheersing) laat hij ook altijd even merken wanneer het minder/niet goed gaat. Even aan je helm zitten en gedraaid worden als een uil, het hoort er allemaal bij.
Fred staat ook bekend om zijn leuke uitspraken, zoals ‘Als een ouwe trut de bocht in en als een jonge godin er weer uit; gassen maar!’.

De lessen heb ik samen met mijn broertje gevolgd. Wat een voordeel heeft dat je weet wat je aan elkaar hebt. Fred hield ons altijd scherp in de gaten, waardoor we van onze eigen, maar ook van elkaars fouten konden leren. We hebben veel (examen)routes gereden, waardoor we goed voorbereid op het examen aankwamen. En met effect! Dankzij Fred zijn eindeloze geduld, de liefde voor het motorrijden en zijn heldere uitleg hebben we beide in één keer ons motorrijbewijs weten te behalen! Fred, ontzettend bedankt hiervoor!!

Liefs,

......................... Alias Gina (21 jaar)