Beste Fred,

Bedankt voor jouw E mail. Het plezier was wederzijds.

Eind 2008 was ik begonnen met lessen bij een andere rijschool. Uiteraard van te voren niet even gekeken naar de resultaten van die desbetreffende rijschool, nee gewoon rijden. Na een paar lessen te hebben gevolgd begonnen er twijfels over zijn manier van lesgeven te ontstaan bij mij en ben ik eind november gestopt met rijden. In maart sprak ik een vriend van me die ineens vertelde dat hij de week erna af ging rijden. We hadden elkaar wel gesproken over motorrijden, maar ik wist niet eens dat hij al begonnen was. Hij slaagde en gaf mij de tip om contact op te nemen met Motor Ferdinand.

Begin april ben ik daadwerkelijk begonnen met lessen en nu, anderhalve maand later, heb ik alles gehaald. Hoe dat kan? Fred geeft op een heel plezierige wijze les. Hij neemt de rust en de tijd om je alle feiten over motorrijden uit te leggen. Geeft je op je "donder" als je het niet goed doet, waardoor je het de volgende keer gewoon goed wilt doen. Je merkt dat voor hem maar één uitdaging geldt: jou laten slagen voor de eerste keer. Dat is ons dus gelukt! Een andere prettige bijkomstigheid is dat er in dagdelen wordt gelest. Je zit dus niet voor 1 uurtje op de motor. Op deze manier krijg je heel snel ‘feeling’ met het motorrijden.

Al met al heb ik een heel plezierige tijd gehad en dit af kunnen sluiten met positieve resultaten. Wat wil je nog meer!Met vriendelijke groet.......................Alias Nevil (30 jaar)