Beste Fred,

Na eigenlijk te lang gewacht te hebben om te beginnen met mijn motorrijbewijs ben ik begin dit jaar dan toch bij jou terecht gekomen via vrienden. Ik had wel is op een schakelbrommer gereden maar verder wist ik totaal niet wat ik kon verwachten.
De eerste les was voor mij dan ook best spannend al laat je dat natuurlijk niet merken. Deze spanning ging echter al vrij snel over in ontspanning door jouw enthousiasme en vakkennis.

Na de eerste paar lessen waarbij je eigenlijk nog lekker vrij op een parkeerterrein en zo af en toe al een paar kleine routes op de weg mocht rijden konden de lessen voor het AVD beginnen.
Van deze lessen zulllen jou ''getetter'' mij altijd bij blijven. Afstand houden 21 .... 22 ..., Links van de pijl, Lekker swingen daar scoor je punten mee en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Maar wat eindelijk bleek was dat op de dag van het AVD alles op z'n plek viel en ik het examen zelfverzekerd inging met als resultaat natuurlijk dat ik in 1 keer geslaagd was.

Ik wil je bij deze dan ook bedanken dat ik bij jou mijn motorrijbewijs mocht halen. Maar ik denk dat ik je nog meer wil bedanken met het feit dat mijn enthousiasme voor het motorrijden door jou vele malen groter is geworden.

Ik wens je nog veel succes met je bedrijf en ik kom zeker nog een keer bij je langs om een bakkie koffie te drinken en mijn motor te showen.

Groeten.................Alias Berry (23 jaar)