Beste Fred,

Ik heb vanmiddag mijn rijbewijs aangevraagd, was er allemaal goed doorheen gekomen! Nogmaals bedankt voor het halen van mijn rijbewijs. Er zullen in de toekomst nog zeker mensen van mij uit naar uw kant gestuurd worden. Het stukje;

"Je hebt het plan om je motorrijbewijs te halen. Je gaat bij een rijschool in de leer en dan behoort het je niet wereldvreemd te wezen om kritisch te zijn. Hoe zijn lessen opgebouwd? Wat wordt eraan gedaan dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt? Nederlander dat ik ben, is het kostenplaatje ook niet geheel onbelangrijk...

Het afscheidende vermogen van Rijschool Ferdinand is dat zwaktepunten direct worden getackeld en dmv een schema bijgehouden worden. Beheers je je positie op de weg of de manier waarop jij een rotonde te lijf gaat, dan ligt de volgende les het accent op een ander onderdeel van het motorrijden. Er wordt voor gezorgd dat de lessen die jij doet, kruist met die van de andere leerling. Die aanpak is zeer op maat en derhalve zeer effectief.

De rollen worden in feite omgedraaid. Er wordt een datum gekozen wanneer jij af gaat rijden en op basis van je competenties wordt een schema gemaakt. Wanneer je een doel voor ogen hebt, ben je extra gemotiveerd om het te halen. Wat daarbij belangrijk is, is dat Ferdinand minstens net zo gemotiveerd is als jij om je rijbewijs naar binnen te harken!

Ik ben zo tevreden over mijn cursus bij Ferdinand, dat ik de moeite heb genomen om nu hierover uit te wijden. Een oprecht tevreden klant dus! Het is erg goedkoop, effectief en persoonlijk. De cijfers liegen er niet om, het slagingspercentage is altijd uitzonderlijk hoog geweest (zover in 2010 op 100 procent). Een motorrijschool geleid door iemand die zichtbaar liefde heeft voor het vluchtige voertuig op 2 wielen!"

Groet,

...................... Alias Hannes (21 jaar)