AVB:
Verschrikkelijk die lessen, elke keer weer hetzelfde rondje, echter heeft Fred ze wel ontzettend leuk gemaakt! Je kan met hem lachen en hij voelt ook met je mee. Als het niet lukt pept hij je op “Wees maar niet bang, het lukt wel, heb geduld!” Dat geduld heeft hij ook zeker met je en dat hij soms stiekem de langzame slalom krapper zet wil hij met moeite toegeven, maar daarentegen is dat wel de beste manier om het op je examen ook goed te doen! Zoals Fred het altijd zegt: “Als je het bij mij kan? Kan je het daar ook!” en dat is zeker waar. Tijdens het examen kijkt hij vol spanning toe, maakt foto’s en maakt een sprongetje van blijdschap als hij weer een geslaagde heeft. Niet alleen voor zichzelf, maar juist omdat hij het fijn vind dat dit deel achter de rug is en hij je eindelijk echt kennis kan laten maken met het motorrijden.

AVD:
Je ziet Fred helemaal opfleuren als hij met je de weg op mag. Hij geeft zelf ook toe dat de AVD lessen veel leuker zijn dan de AVB lessen. Hij neemt je overal mee naar toe, zelfs waarvan je het bijna niet verwacht. Diverse dijkroutes gezien om gewoon even lekker te ‘swingen’ en het gevoel met de motor te krijgen. Ook de examenroutes waren altijd gezellig en als het lekker warm was kregen we Fred wel eens zover om even te “pauzeren” bij de Hoop: “Fred, we moeten echt even pauzeren hoor! We zijn kapot…, maar uiteraard wel onder het genot van een ijsje bij de Hoop”.
Ontzettend leuke lessen en een ontzettend goede voorbereiding voor het examen: kritisch, maar rechtvaardig en zeker in je eigen voordeel.

Fred, ontzettend bedankt voor de fantastische lessen en de gezellige tijd. Als er een toertocht is ga ik zeker een keer mee! Ik zal je nog vaak in m’n oor horen roepen als ik zelf rij, maar dat is alleen maar een positief feit!

Tot snel!

Groeten,
Alias Elsa