Mijn ervaringen bij Fred:
Na een telefonische afspraak langsgekomen om kennis te maken, tijdens deze kennismaking kon ik samen met mijn vriendin (Alias Elsa) gelijk proefrijden op de motor en kregen we de theorie boeken mee. De boeken zitten in het pakket en 2 verschillende oefen cd-roms kregen we erbij te leen. Tijdens de eerste lessen werd ik er door Fred nog op gewezen om vooral op tijd te beginnen met leren en heb dit dus ook gedaan. Met een tijdig en goed leren de theorie gehaald (slechts 1 foutje).

Fred kwam met de kennismaking al gelijk al over als enthousiast motor rijder. Tijdens de lessen bleek het steeds meer dat Fred het motorrijden en les geven echt voor zijn plezier doet. Eerst begonnen met de AVB oefeningen en langzamerhand ook steeds meer stukken op de weg rijden. Het was even wennen met AVB, omdat ik zelf geen echte brommer ervaring heb genoten in het verleden. Maar door de goede lessen en opbeurende kritiek van Fred is alles snel goed gekomen en ben ik zelf foutloos geslaagd voor het AVB examen.

Na het AVB worden de lessen pas echt leuk. Met Fred vele kilometers gemaakt door de wijde omgeving, van Muidenberg tot aan Spakenburg. En als afsluiting het AVD examen, ook deze door de lessen van Fred zonder opmerkingen van de examinator gereden, dus wederom geslaagd.

De conclusie:
Bij Fred is het plezierig en vooral ook goed lessen voor de motor. Ook voor een leek op twee wielen zoals ik heeft Fred er wat van kunnen maken, als je er zelf maar een beetje gevoel voor heb en je inzet.

Fred, ontzettend bedankt voor de fantastische lessen en de gezellige tijd. Als er een toertocht is ga ik zeker een keer mee! (Helaas kan ik de eerstvolgende toer tocht niet, maar dit kom ik vast wel een keer inhalen)

Tot snel!

Groeten,
Alias Renz.