Beste Fred,

Ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor je altijd gemotiveerde en positieve manier van lesgeven. Het heeft goed gewerkt! In 3,5 week mijn motorrijbewijs gehaald, en ik ben er echt blij mee.

Een jaar geleden had ik al 3 lessen gehad bij een andere rijschool, dit beviel mij niet zo heel erg en besloot ik om te stoppen. Daarna hoorde ik van een vriend dat hij bij motorrijschool Ferdinand zou gaan lessen, en werd mijn enthousiasme toch weer een beetje aangewakkerd. Na het lezen van alle stukjes van leerlingen op de site, besloot ik om het ook maar te gaan proberen. Besloten werd om na mijn examenperiode te gaan lessen, en dan zo snel mogelijk klaar te zijn.

Zodoende begonnen de lessen op 3 juni, en je mocht meteen al de weg op. Goed oefenen voor het AVB examen, waar heel snel eigenlijk alles goed ging, en al vele malen in de omgeving je rijkunsten vertonen. Nadat ik mijn AVB had gehaald, restte alleen het AVD examen nog. Na het rijden van, ik geloof 12 examenroutes, moest ik op 1 juli afrijden. Het werd een hele mooie dag, 's ochtends mijn motorrijbewijs gehaald, en 's avonds kon ik mijn VWO diploma ophalen.

Fred, ik kan me nog wel herinneren dat ik je 1x kwijt was bij de Witte Bergen, en toen in mijn eentje vanuit Hilversum terug ben gereden naar je huis. Tijdens die rit naar huis was ik niet bang, alles ging soepel, en uiteraard veilig bij je huis aangekomen. Dankzij jouw aanpak van het motorrijden heb ik in ieder geval alle beginselen goed onder de knie, en nu is het tijd om kilometers te gaan maken!

Bedankt voor alles,

met vriendelijke groet,

Alias Enzo.