Eind mei begonnen mijn vader en ik samen een motorrij-opleiding bij Motor Ferdinand. Onze keuze was op hem gevallen omdat hij goede slagingspercentages heeft en omdat hij ook nog zeer voordelig geprijsd is, kortom: de ideale combinatie. Meteen bij de eerste ontmoeting was het al duidelijk dat Fred een zeer bevlogen instructeur is, die je niet alleen het motorrijden en het gedrag in het verkeer leert, maar je ook de 'liefde voor het motorrijden' overbrengt.
We hadden meteen de eerste keer een voorlopig schema gemaakt en Fred had het zo ingepland dat mijn vader en ik vaak samen konden lessen. De lessen op zich zijn erg leuk, je leert snel en je komt op alle mooie plekjes van het Gooi. Al na een maand lessen mochten we afrijden voor AVB, wat in een keer gelukt is voor ons beiden. De week erop moesten afrijden en ook dat ging in een keer goed. Het afrijden was heel relaxed, Fred laat je namelijk niet gaan voordat je goed genoeg bent om af te rijden. Hierdoor ben je een stuk minder zenuwachtig. Verder was het erg handig dat Fred vrijwel alle mogelijke examenroutes uit zijn hoofd kende zodat je optimaal werd voorbereid en tijdens het afrijden vrijwel op bekend terrein reed.
We hadden van tevoren nooit kunnen bedenken dat we zo snel en leuk ons rijbewijs konden halen. Inmiddels hebben we allebei een motor en genieten we van het rijbewijs dat we dankzij Fred gehaald hebben!
Fred, bedankt voor alles,

........................Alias Byron (19 jaar) en Boet (46 jaar)