Hoi Fred,

Iets meer dan 2 jaar geleden begon ik bij een rijschool in Bussum aan mijn motorrijbewijs. Na circa 15 uur had ik mijn theorie en AVB op zak. Klaar voor dat laatste o zo noodzakelijke examen stak ieen hardnekkige blessure aan mijn duim op,
waardoor het fatsoenlijk bedienen van de koppeling vrijwel onmogelijk werd.

Toen ik pas anderhalf jaar later hier van ben hersteld, mocht ik mooi weer van voor af aan beginnen.
Inmiddels was ik naar Huizen verhuisd, waardoor ik ergens halverwege juni besloot hier in de buurt op zoek te gaan naar een motorrijschool.

Via internet kwam ik, geheel door toeval, bij Fred terecht.
Ik belde op en vertelde wat mijn voorgeschiedenis was. Dezelfde avond kon ik langskomen en waren we al een lesschema en agenda aan het opstellen.

Ondanks het feit dat zijn agenda eigenlijk bomvol zat, heeft hij toch het vertrouwen in mij gehad om in een über snelle stoomcursus alles weer op te halen en mij binnen een aantal lessen te laten slagen voor alle examens...en dat was echt niet omdat ik nou zo'n enorm talent op twee wielen ben.

Ik zou haast een heel poëtisch relaas willen beginnen, maar laat ik nou gewoon simpel zeggen hoe ik de lessen beleefd heb:

- Uitstekende lesmotoren! (...alleen beetje jammer dat 5 minuten voor het examen de standaard afbrak ;-) )
- Wat een goed lesschema! De lesroutes sloten mooi aan op mijn verbeterpunten.
- Ik heb uitsluitend gelest met leerlingen van hetzelfde niveau.
- Ik geloof dat werkelijk geen een misstap van mij Fred ontging. Gelukkig maar. Anders had ik nooit binnen zo korte tijd mijn rijstijl kunnen verbeteren.
- Het ergste van alles is...Fred heeft altijd gelijk...het mooie is, als je er als leerling dan ook naar luistert, dan kom je een eind verder.

Motorrijden is geweldig en vond het een feest om te lessen! Dat komt door de persoonlijke benadering, een effectief en doordachte opbouw van het op jou persoonlijk opgestelde leertraject,

De eerst volgende tour ben ik er bij!

Hopelijk tot snel,

Groet, ..................... alias Roald (34 jaar)