Ik ben bij Fred terecht gekomen via mijn neef. Ik had 1 les ergens anders gehad, maar vond dat niks. Was niet persoonlijk en voelde me daar altijd een nummertje. Zo hoorde ik van mijn neef dat hij ook ging motorrijden en bij Fred ging lessen. Ik heb die dag meteen gebeld en een afspraak met hem gemaakt. Kwam daar gezellig binnen in de keuken en vond het meteen gezellig en dacht hier wil ik lessen. Een paar weekjes later kon ik al beginnen en Fred had zelfs een paar lessen met mijn neef kunnen plannen!

Eerste les vond ik ontzettend spannend, maar Fred heeft alle geduld en gaat pas echt een rondje door Huizen met je als je daar klaar voor bent. En de lessen erna aan de bak voor je AVB! Hij ging daar alleen voor perfectie en je moest elke oefening 4 keer achter elkaar goed kunnen doen om naar de volgende oefening te mogen. En elke misstap ziet hij en hoor je: Ohh die was niet zo mooi he? 4 keer een mooie zien. Zo bleef je er voor gaan en gemotiveerd. Je wou laten zien dat je het kon. Wat als eind resultaat geeft minder zenuwen en met een goed gevoel het examen AVB ingaan en slagen! Als hij vindt dat je er niet klaar voor bent mag je ook geen examen doen.

Dan op naar AVD. Lekker de weg op! Had er helemaal zin in. Ook daar kreeg je voor de les begon uitleg over wat we gingen doen. En dan lekker de weg op, waar je dan door je oortje heel veel te horen kreeg: Houd afstand! 21...22... Houd afstand! Of : Als een ouwe trut de bocht in en als een jonge godin eruit. Lekker swingen met die motor daar scoor je mee!
En onderweg altijd even een lekkere pauze kreeg je altijd wat te drinken en natuurlijk een Salmiakbal. En hij had altijd wel een leuk verhaaltje om te vertellen vond dat altijd super gezellig.
Zo wordt je helemaal klaar gestoomd voor je examen. Ik ging daar ook echt met een goed gevoel heen, was helemaal niet zo zenuwachtig en ben toen ook geslaagd!

Fred bedankt voor de Leerzame en Gezellig lessen!