Fred doet waar die goed in is en dat is mensen opleiden en begeleiden. Ik ken weinig mensen met zoveel passie voor het vak dat hij of zij uitoefent als Fred. Hij probeert altijd zijn kandidaten vlot te laten rijden maar verliest de veiligheid nooit uit het oog. Daarbij kun je natuurlijk goed lachen met Fred.
Voor de motortheorie heb ik niet zo heel veel voor gedaan. Ik rij elke dag en heel veel situaties zijn het zelfde met de motor als met de auto. Deze heb ik dan ook in één keer gehaald.
Op mijn AVB examen was Fred zijn sleutel vergeten van zijn koffer waardoor hij niet bij zijn spullen kon. We hebben zijn koffer ter plaatste opengebroken. Zodat we toch nog even konden oefenen voor het Examen. We waren alle drie in één keer geslaagd voor ons AVB!
Tijdens mijn eerste AVD examen zat ik niet lekker op de motor. Alles leek wel in een roes te gaan, ik miste de scherpte en was te zenuwachtig. Het gevoel verbeterde niet tijdens de rit en voordat ik het wist deed ik dingen die ik tijdens de les nooit heb gedaan met als resultaat gezakt.
Mijn tweede AVD examen ging als een speer, Ik heb foutloos gereden en het resultaat was dik voldoende.
Vanaf dag één voelde ik me erg op mijn gemak bij Fred, maar dit komt ook door het huiselijk en informele sfeer. Je wordt niet als een nummer behandeld maar als een persoon! Fred bedankt voor alles en ik kom zeker nog een keer langs!
Groet,
Liam