Hallo Fred,

Bedankt voor de felicitaties. Ik heb mijn rijbewijs aangevraagd en kan niet wachten tot ik eindelijk mag rijden. De voorles was inderdaad wat minder maar dat was om jou op scherp te zetten!

Ik hoop in de toekomst zeker nog een tourtje mee te kunnen rijden, ik ben ervan overtuigd dat dit ook zeker gaat gebeuren.

Ik wil je nogmaals bedanken voor de goede, leuke, leerzame en bovendien plezierige lessen. Mocht ik in de toekomst nog mensen naar jou toe kunnen verwijzen zal ik dat zeker doen.

Ik heb mijn ervaringen nog even op een rijtje gezet en dat mag op de website geplaatst worden.Februari 2010 had ik besloten om mijn motorrijbewijs te gaan halen. Motorrijschool Ferdinand kreeg ik van verschillende mensen aangeraden, dus maar besloten om een afspraak te maken om alles vast te leggen zodat ik na mijn 21e verjaardag meteen mijn AVD examen kon afleggen.

Begin Juli ben ik begonnen met lessen op een lichte motor. De lessen zijn allemaal erg plezierig om te volgen, er wordt lekker veel gereden, de oefeningen worden op een goede manier uitgelegd en er is voldoende tijd en ruimte om deze onder de knie te krijgen. Na mijn 21e verjaring meteen gelest op een zwaardere motor, deze overstap was eigenlijk amper te merken. De dag van het AVB nog een paar uur geoefend om even het gevoel en vertrouwen te krijgen. Hierdoor was ik klaar voor het AVB en heb ik deze in één keer kunnen afronden, vier dagen na dit examen kon ik al mijn AVD examen afleggen. Deze heb ik ook in één keer gehaald en dat is voor een groot deel te wijten aan de kennis die Motorrijschool Ferdinand bezit over de manier waarop examens worden afgenomen, de examenroutes, en hoe je een motorrit vloeiend, veilig, verantwoord en gecontroleerd kunt laten verlopen.

Al met al wil ik Fred enorm bedanken voor het leren motorrijden, de leerzame doch gezellige lessen, de geweldige quotes die ik tijdens het rijden in mijn oor te horen kreeg, de lekkere salmiakballen tijdens de pauzes en het kunnen behalen van mijn rijbewijs.

Groeten ......................... Alias Alfons (21 jaar)