Hoi Fred,

In een paar weken tijd weet Fred je klaar te stomen voor het examen. Uiteraard kijkt hij in het begin of je er gevoel voor hebt en of het gaat lukken, zo niet dan zal hij dat ook eerlijk tegen je zeggen! Wanneer je vol enthousiasme aan de slag gaat, zal hij je ontzettend veel leren.

Nadat ik de theorie op zak had, zijn we aan de slag gegaan voor het AVB examen. Wat een geduld met al die pionnen die weer omvielen, een te hoge of juist te late snelheid of ik had mijn hoofd niet genoeg omgegooid! Na een hoop oefenen en vooral veel zenuwen op het examen, gelukkig in één keer gehaald.

Toen vol aan de slag voor het AVD examen! Na enorm veel examenroutes te hebben gereden, Fred veel in mijn oor te hebben gehoord, gezelligheid tijdens de stops en een paar goede regenbuien vol goede moed het AVD examen tegemoet gegaan. Nadat ik de eerste bocht voorbij was, vielen de zenuwen van mijn schouders af! Het geeft een goed gevoel dat jij niemand het examen laat doen als jij er niet zelf van overtuigd bent! Na een lekkere rit te horen gekregen dat ik mijn motorrijbewijs op zak heb, geweldig!

Fred, bedankt voor de gezelligheid, de goede lessen en voor het positieve 'gezeur' in het oortje! Zodra ik een motor heb, kom ik deze zeker laten showen! En ik zal ervoor zorgen dat ik altijd kan zeggen 'Oeps, dat ging maar net goed!'