Op een dag heb ik besloten om te gaan motorrijden en ben ik om me heen gaan kijken waar ik dat dan zou moeten gaan leren.

Ik kwam eerst terecht in mijn eigen woonplaats maar al gauw had ik dat bekeken.
Ik reed 1 uur per week, nou ja, 1 uur???? In totaal misschien 40 minuten per les (per week dus). Dat schoot voor mij niet op dus heb ik besloten om verder te gaan kijken.

Ik kwam dus viavia bij Fred terecht.
Ik kan je zeggen dat ik daar zeker geen spijt van heb gehad. Ik heb in totaal 5 hele dagen op de motor gelest ( wel in 2 delen) en in die 5 dagen heb ik mijn AVB en AVD gehaald. Beide in 1 keer dankzij Fred. Hij heeft geduld, hij is kundig, hij vraagt weinig geld voor de rijopleiding en motorrijden en lesgeven is zijn leven. Kortom: het is gewoon een kanjer!
En dan nog niet te spreken over zijn vrouw Nicolette. Zo gastvrij! Ik wist (bijna) niet meer dat er nog zulke mensen bestonden.

Ik heb enorm veel respect hoe Fred zijn leerlingen de dingen leert die ze moeten leren. Hij bereid je overal op voor, we hebben heel veel examenroutes gereden en ik heb heel veel uitleg gekregen over de verschillende wegsituaties die we zouden tegenkomen, ook op papier. Hij heeft zelfs alle instinkers laten zien zodat je niet de fout in kon gaan bij het examen.
Ook was ik enorm blij met de handvatverwarming. Heerlijk!

Nou mensen, als je net nog twijfelde om bij Fred te gaan lessen, niet meer twijfelen maar gewoon een afspraak maken! Ik weet zeker dat het dan goedkomt...

Fred en Nicolette, enorm bedankt voor alles!

Ik kom zeker een keertje buurten als ik mijn nieuwe aanwinst heb aangeschaft..

Groetjes van .......... alias Marlies