Hoi,

Bedankt. Ik kom zeker een keer langs als ik een motor heb gekocht o.i.d. Veel succes verder met het lesgeven en de toertochten! Als afsluiter heb ik ook nog even een stukje voor de site geschreven, onder mijn prachtige alias Jorik:

Na positieve berichten van vrienden over de motorrijschool en het raadplegen van de website besloot ik ook mijn rijbewijs bij motorrijschool Ferdinand te gaan halen. Dit bleek, zo kan ik nu concluderen, een uitstekende keuze. Voordat er daadwerkelijk motor gereden ging worden hebben we vooraf de belangrijke zaken besproken (theorie, gang van zaken e.d.) dit zorgt meteen voor een duidelijk beeld van wat er komen gaat en gaf meteen een goed gevoel. Ook werd er voor aanvang van sommige lessen ook wat praktische informatie gegeven over hoe er het best gehandeld kan worden in bepaalde situaties, dit heeft als gevolg dat je weet wat je moet doen in de verschillende situaties waar je als motorrijder in terecht komt. Dit draagt daarom dan ook zeker bij aan de veiligheid van de lessen.

Verder is Fred te omschrijven als een ervaren en gepassioneerde motorrijder en instructeur die voor zowel een veilige en leerzame als wel een leuke les zorgt. Alle voorgaande punten samen genomen, met de soepele manier waarop alles is verlopen (alles in 1 keer en in kortere tijd dan aanvankelijk gepland) daarbij opgeteld kan ik niet anders dan tevreden zijn en melden dat ik van de lessen genoten heb. Daarom wil ik je nogmaals bedanken voor alles!

Met vriendelijke groet,

................. Jorik (19 jaar)