Hoi Fred!

Nogmaals wil ik je hartelijk bedanken voor de uitmuntende rijlessen en verkeersdeelname lessen, alles tijdens deze lessen ga ik zeker in acht nemen tijdens mijn motorrijden, bijgesloten bij deze mail heb ik ook een korte samenvatting over de opleiding en mijn ervaringen tijdens de lessen voor op je website!

Na het eerste rondje op de motor door de woonwijk bij Fred was ik meteen verkocht! dit moest ik gewoon vaker doen! mijn eerste rondjes naar het parkeerplaatstje op het industrie terrein om daar de beheersing te oefenen waren geweldig! Er kan veel meer met zo'n motor gedaan worden dan ik dacht en naar mijn idee had ik ze ook redelijk snel onder controle. Wat ik nooit zal vergeten tijdens deze lessen is het woordje SWINGEN lekker SWINGEN maar dat was ook hetgeen wat je moet doen tijdens de voertuig beheersing en dan komt het ook allemaal goed.

Na het halen van mijn AVB lekker vaak en lang lessen in en rondom het Gooi, hierdoor ken ik gelukkig de weg nu hier! want ik was hier pas net heen verhuisd dus ook daarvoor: "Bedankt Fred!"
"Richtingaanwijzer uit!", "Afstand houden!" het zat er per les minimaal elke keer wel 40x in maar steeds meer kreeg ik het onder controle want Fred is consequent en blijft altijd rustig. Soms voelde ik me wel echt een (***) als ik voor de 10de keer me richting vergeet maar dankzij Fred zijn lessen kreeg ik het steeds meer onder de knie.

Ook kreeg ik het toch elke les voor elkaar om Fred kwijt te raken of de verkeerde afslag te nemen, ook hierbij kreeg ik goede en duidelijke begeleiding dat ik zo weer terug bij de groep was of Fred neemt gewoon een omweg, nogmaals excuses daarvoor Fred!

De dag van het examen zat eraan te komen! ik had er wel een goed gevoel over door de lange dagdelen dat je lest en ook de vrijheid die je heb tijdens een motorles voelde ik me zelfverzekerd over het examen en terecht bleek ook! Het was een lange route door Huizen, Baarn en Eemnes als ik me niet vergis maar alles ging zoals Fred mij geleerd had en dus heb ik mijn A op me rijbewijs mogen schrijven. Nu wachten op mijn motor en jouw lessen op de proef nemen Fred!

Fred geeft duidelijke en goede lessen, niet voor niks heeft hij een van de hoogst aangeschreven motorrijscholen van het land!
Nogmaals bedankt Fred! en volgende keer zie je mij niet langsrijden in me koekblik!

Met Vriendelijke groeten, .............................. Alias Cadel (23 jaar)