Hoi Fred,

Hieronder een verhaaltje voor in je digitale plakboek.

Op een mooie zondagmiddag zat ik samen met mijn zoon en zijn vriendin op een terrasje te lunchen toen het idee geboren werd om het Motor rijbewijs te gaan halen. Van mijn kapster, die ook haar motor rijbewijs heeft, hoorde ik over Fred. Zij had samen met haar zus bij Fred gelest en in 1x het rijbewijs gehaald en was uitermate tevreden over het lessen bij Fred.
We hebben de woord bij de daad gevoegd en na wat "surfen" op het net, zijn we toch bij Motorrijschool Ferdinand uitgekomen. We hebben ons alle drie aangemeld en ingeschreven waarna voor mij al snel de eerste les volgde.

Als ik terug denk aan de lessen dan hoor ik, net zo als al door voorgaande cursisten genoemd is, de steeds terugkerende uitspraken:
Blijf in het midden.!!!!......... en lekker swingen door die bochten.!!!!....over het puntje van de pijl.!!!!.....gooi hem mooi plat in de bocht!!!!.....Neem de weghelft met de minste koekblikken.!!!!....... als een ouwe ... de bocht in ,als een jonge god er weer uit !.....kijk uit voor die koekblikken, ze rijden je hier zo voor je mik.!...en lekker swingen door die bochten,daar verdien je punten mee.!..... NEEEEE de volgende rechts! ..niet hier!... niet over de putten!.... goed luisteren!!!!.....simpel hé....nu gewoon even doen hé..!!!!...

Fred is iemand die leeft voor het motorrijden. Het is bewonderingswaardig dat hij het volhoudt met al die, vaak slecht luisterende, leerlingen. Het mooie hierbij is dat het hem ook met mij gelukt is om te zorgen dat ik in vijf en een halve week mijn motorrijbewijs gehaald heb (Theorie, AVB en AVD). Fred bedankt!!!

Ik wens je nog heel veel mooie jaren van lesgeven en motorrijden toe en zodra ik een motor gekocht heb, kom ik hem laten zien!

Groet, .... Alias Adil (52 jaar)