AVB Examen Lianne; Vertragingsoefening

In oktober ben ik begonnen met de lessen. Ik blijk geen snelle leerling te zijn. Met name met de AVB had ik wel moeite (AVB tijger noemde Fred mij). Maar met veel geduld en positief gemopper van Fred ben ik toch in relatief korte tijd voor alle examens in een keer geslaagd. In december AVB en op 2 februari AVD. Wat ik als heel positief heb ervaren is dat er wordt lesgegeven in dagdelen. Je kan zo'n 3 uur achter elkaar rijden en daarmee heb ik in elk geval veel ervaring op kunnen doen. Door de gezellige vrolijkheid met de medeleerlingen en Fred tijdens elke les houd je de moed er in. Ook als je het een keer minder goed gaat. Vooraf gaand aan elke les wordt aan de keukentafel even de theorie voor de desbetreffende oefeningen doorgenomen en dan ga je op pad.
Fred motiveert, moppert en heeft "helaas" altijd gelijk als hij je wijst op je fouten. Maar als je die ter harte neemt en elke keer een stukje vooruitgang boekt is motorrijden uiteindelijk heerlijk. Ik heb genoten van de lessen en zal ook zeker tijdens mijn eigen ritten af en toe nog de wijze lessen in mijn hoofd terug horen.

Fred heel erg bedankt. Jouw manier van lesgeven is heel toegankelijk voor iedereen. Snelle leerlingen maar ook - zoals in mijn geval - een niet zo snelle leerling weet je het plezier van motorrijden bij te brengen.