AVB Examen Rinus; Langzame slalom

Ik ben (alias) Rinus en heb onlangs mijn motorrijbewijs gehaald.
Al jaren heb ik het idee dat ik motor wil gaan rijden, maar om een of andere reden kwam het er steeds niet van de eerste stap te zetten richting een motorrijschool.
Begin mei zat ik met een vriend van mij thuis(alias Roel – 2007), en vertelde hem dat ik eraan zat te denken mijn motorrijbewijs te gaan halen. Een aantal seconde later zaten wij op de website van Motorrijschool Ferdinand, want: “Hier moet je lessen, want dit is de beste rijschool” kreeg ik te horen van Roel.
Ik heb direct gebeld, en zo was de eerste stap richting het rijbewijs gezet.

De daarop volgende lessen heb ik ervaren als zeer plezierig, en had direct door waarom mensen altijd zo enthousiast zijn over motorrijden. Ik heb pakket I (s) gehad met 9 lessen. Dit is mij erg goed bevallen, en al met al was ik 21 juni geslaagd.

Fred is een goede instructeur die de kennis goed en duidelijk overbrengt. Daarbij is Fred erg flexibel in zijn planning, wat mij erg goed uitkwam in verband met werk. Ik wil Roel bedanken voor zijn doorverwijzing en kan alleen maar zeggen dat hij gelijk had. Iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen, kan ik aanraden om naar Motorrijschool Ferdinand te gaan!FRED BEDANKT!