Beste Fred,

Hartstikke bedankt! Ik ben er echt blij mee. Ik ben al druk aan het zoeken naar een 2e-hands motor, alleen is het aanbod voor 25kw niet echt groot. Ik blijf zoeken tot ik een leuke en goede motor heb gevonden. Als ik er 1 gekocht heb, dan kom ik hem zeker een keer showen! Ik ben wel benieuwd wat u er dan van vindt.
Ik vond het ook heel fijn om les van u te krijgen. U was duidelijk, gaf goede instructies en wees je op een leerzame manier op je fouten. De benadering was goed en dat gaf mij veel vertrouwen. Nu moet ik zelf veel gaan rijden om te oefenen en alleen maar beter te worden.
Als er iemand in mijn omgeving wil leren motorrijden, dan zal ik u zeker aanraden. Mijn ervaringen waren uitstekend en ik weet zeker dat anderen ook veel en snel van u kunnen leren.
Bedankt voor de leuke en leerzame tijd en succes met het opleiden van nieuwe motorrijders en het behalen van een hoger slagingspercentage. Ik heb er van genoten!
De afgelopen weken heb ik veel van u gekeerd en heb ik zoals u zegt veel progressie geboekt in een relatief korte tijd. Ik vind zelf ook dat het steeds beter gaat en dat is zeker te danken aan uw nuttige feedback. Bedankt voor de tijd die u heeft vrijgemaakt, want door de nieuwe onzinnige regelgeving was er wel wat haast in het spel. U heeft mij goed voorbereidt op het examen en dat is ook goed verlopen, bedankt daarvoor!

Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking.

Groeten, .......... Alias Jesse (20 jaar)