Afgelopen november tot begin januari heb ik, samen met een vriend van mij, motorrijlessen gevolgd bij motorrijschool Ferdinand.
Aangeraden door een aantal collega`s ben ik bij Fred terecht gekomen. Hun ervaringen waren allemaal erg positief dus de keuze was na een bezoek op de website snel gemaakt.

Eénmaal aan het lessen viel het direct op dat Fred niet van `het benauwde` is. Leer je motor kennen en weet waar je mee bezig bent. Met enigszins strenge en duidelijke hand heb ik kennis gemaakt met het motorrijden en heb het vertrouwen met de tweewieler snel eigen gemaakt.

Later in de rijlessen wordt het je pas echt duidelijk: je leert echt snel! Met de vlotte en directe aanpak wordt je binnen no-time klaargestoomd voor het AVB en het AVD examen. Hierin heeft het mij verbaasd dat de examinatoren (een stuk) minder kritisch zijn als Fred is tijdens de lessen. De kans van slagen is dus enorm!

Alle examens heb ik in één keer gehaald. Ik denk dat dit zeker een verdienste is van de manier waarop ik mijn lessen heb gekregen. Ik kan Fred dus zeker aanraden bij andere motorrijders in spé!

Fred, bedankt voor de gezellige en leerzame tijd! Ik ga je website in de gaten houden voor de tourtochten die nog komen gaan.

Met vriendelijke groet Dinand (MT)