Ik leste samen met mijn vriend ("Patriek"). Hij wist nog niet helemaal zeker of hij wel wilde motorrijden maar na de proefles bij Fred was ook hij verkocht.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik Fred aan iedereen aan kan raden. Fred is heel erg geduldig. Ik vond de snelweg in het begin best spannend maar Fred gaf me vertrouwen. Ook benadrukte hij altijd dat je naar eigen vermogen moet rijden; 'Dus als ik zeg, rijd 130 en jij durft nog niet, doe het dan ook niet!'
Doordat hij het vertrouwen had, ging ik ook met een goed gevoel het examen in. Fred laat je niet naar een examen gaan als hij er niet 120% van overtuigd is dat je het kan halen. En dat is wat mij betreft de kracht van de motorschool.
Ik vond het ook erg prettig om drie of vier uur te lessen. Je komt er dan echt een beetje in! En een ander voordeel is dat je snel je rijbewijs hebt (twee maanden en een beetje waren wij kwijt).
We hebben erg gelachen om alle termen die Fred zo nu en dan in je oor galmt. Trutto's komen we nog regelmatig tegen op de weg.........
Fred is erg georganiseerd en dat gaf me ook een vertrouwd gevoel. Hij hield precies bij wat we gereden hadden en wat we geoefend hadden. De keer erop kon hij dan zien wat er als volgt op het programma stond. Fred weet precies wat hij doet en heeft een vooropgezet plan.
Fred is erg begaan met zijn leerlingen. Hij wil zelf ook erg graag dat je slaagt en is zelfs een beetje zenuwachtig. En zo trots als een pauw dat ik mijn AVB foutloos deed. Dus ik daarom ook. Toch gek als je dan ineens na je AVD hoort dat je geslaagd bent... Niet meer elke donderdag lessen bij Fred. Het was erg leuk.

Fred, nogmaals erg bedankt voor de lessen, voor je enthousiasme, je geduld en humor!

"Lynn" en "Patriek"