Na een korte zoektocht op het internet kwam ik je rijschool tegen. En na een korte email hadden we 2 dagen later al een afspraak gemaakt (kennismaking)
Na onze eerste proefles klikte het meteen en je was direct en duidelijk over het vervolg (van de lessen).
Wat ik fijn vond is dat je de planning geheel gebaseerd was op mijn voorkeur en wensen (Achteraf heb je mij zelfs eerder aan mijn rijbewijs geholpen dan wat ik zelf had durven denken)

En toen was de dag daar dat we echt begonnen te rijden. Al snel gaf je aan dat door mijn flexibele beschikbaarheid mij eventueel eerder kan laten afrijden. Was eerst ff schrikken maar zelf had ik niet al te veel zelfvertrouwen in maar omdat je het gevoel gaf dat ik het kon begon ik er ook zelf in te geloven.
De dagdelen waren lang maar tegelijkertijd goed om weer de gedane fouten te kunnen corrigeren en/of oefenen. Wat ik zelf fijn vond tijdens het lessen was het herhalen van de routes en alle nuttige adviezen.

De dag van het examen begon ik wat minder maar gelukkig kon ik mijn zenuwen in bedwang houden en succesvol mijn AVD (in 1 keer) behalen.

Ik zal motorrijschool Ferdinand zeker aan mensen adviseren en Fred blijf doen wat je doet want je bent een goede instructeur.
Alles samengevat ik heb genoten van de lessen en zal al je adviezen opvolgen bij het maken van mijn motor kilometers.

Spreek je snel en succes met alles en nogmaals BEDANKT