'Wil je op een vlotte, veilige en prettige manier je motorrijbewijs halen? Dan kan ik motorrijschool Ferdinand van harte aanbevelen! Fred is een goede en zeer enthousiaste instructeur. Hij maakt een duidelijke lesplanning en elke les start met een korte uitleg van wat er die dag op het programma staat. Erg prettig zijn de lessen in dagdelen, daardoor heb je echt het idee dat je elke les veel leert. Na een aantal jaar in het bezit te zijn van een autorijbewijs denk je misschien dat er niet veel meer te leren valt in het verkeer, maar het tegendeel is waar: een motor besturen is toch even anders.
Het oefenen op het parkeerterrein voor het AVB deed Fred met veel geduld en zeer zorgvuldig. De oefeningen moesten altijd precies goed worden uitgevoerd, met minder nam Fred geen genoegen. Dat is fijn: zo weet je dat je klaar bent voor je examen én dat je, als je later alleen op pad gaat op de motor, je de oefeningen ook écht beheerst. Het rijden van de verschillende examenroutes na het behalen van het AVB was vervolgens de perfecte voorbereiding op het AVD-examen. Aan de hand van veelgemaakte fouten legt Fred duidelijk uit wat je wel en vooral niet moet doen.
Het moge duidelijk zijn: de motorrijlessen van Fred zijn zeer goed bevallen. Na het behalen van mijn rijbewijs ga ik dan ook met een veilig en goed gevoel de weg op.

Hartelijk bedankt Fred!''