Ha die Fred,

Even een berichtje van mij. Ik ben heel blij met mijn motorrijbewijs! Ik hoor soms nog tijdens het rijden je stem in mijn rechteroor, haha! "Onoverzichtelijke bocht naar rechts..." "Daar had je nog best voorbij gekund" "Let op dat koekblik, laat je niet voor je flikker rijden" enzovoort.
Bedankt voor je fijne lessen, ik heb er voor mijn gevoel veel aan gehad en heb er meer aan overgehouden dan alleen een motorrijbewijs in korte tijd. Je bent een ervaren motorrijder met passie voor rijden, dat enthousiasme geef je graag door en je gaat ervoor om goede motorrijders op de weg te zetten. Persoonlijk vind ik het fijn dat ik van start tot eind precies wist waar ik aan toe was, omdat je alle lessen en de examens van te voren inplant. Heel prettig ook dat je niet een uurtje per keer lesgeeft, maar werkt met dagdelen. Soms is dat behoorlijk intensief, maar ik ben erg blij met al die lesuren op de weg. Ook je spullen en je motoren zijn modern en dik in orde! Bedankt!

Ik ben nu lekker een beetje aan het proefrijden om te kijken wat voor motor ik fijn vind. Zodra ik die heb, kom ik die zeker aan je laten zien! Ook heb ik een tennismaatje van mij jouw gegevens doorgegeven en zij gaat jou zeker bellen. Zij wil in het voorjaar graag haar rijbewijs halen.

Hartelijke groet,.......... Alias Elvia (40 jaar)