AVB examen Deon; Langzame slalom

Hallo Fred,

Ik kan me alleen maar aansluiten bij jouw woorden dat ik op een prettige en plezierige manier heb leren motorrijden. Als broekie (alleen de lesuren tot nu toe) ben ik het al met je eens dat het motorrijden prachtig is. Dat kan alleen nog maar mooier worden. Zoals ik al zei heb ik elke les met veel plezier gevolgd. De wijze van lesgeven (dagdelen) vind ik ideaal. Ik ben echt bezig geweest met alleen het motorrijden op deze momenten en een gevoel van 'snel even een uurtje les volgen' leeft totaal niet. De aandacht voor de leerlingen is constant 100%. Bij de AVB oefeningen wordt er kritisch gekeken en advies gegeven, totdat je een paar 'mooie' achter elkaar hebt gezien. Het rijden van examenroutes en per les een ander hoofdthema (snelwegen, bochtentechniek, inhalen, besluitvaardig rijden etc.) zorgt voor een goede en logische opbouw en voor mijzelf voor een steeds zekerder gevoel op de motor.
Ik heb de gehele opleiding in korte tijd en in één keer kunnen volbrengen waar ik absoluut trots op ben. De vlotte wijze van lesgeven heeft hier absoluut aan bijgedragen. Dit zorgt er daarnaast voor dat de aandacht er goed bij moet worden gehouden. Op deze manier heb ik erg veel geleerd in een korte periode.

Ik ga met veel enthousiasme op zoek naar een motor die bij mij past en kom dan absoluut nog langs om hem even te laten zien.
Ook het Motor Tours idee spreekt mij heel erg aan en ga ik in de gaten houden. We zullen elkaar hoe dan ook nog (op de motor) tegenkomen.

Het reclame maken gaat al goed. Veel mensen reageren enthousiast en verwijs ik naar jouw site nadat ik mijn ervaringen gedeeld heb.
Ik wil je bij deze bedanken voor de leuke, vlotte en zeer leerzame lessen en in ieder geval op korte termijn nog even langs om te bedanken.

Groeten ......... Alias Deon