AVB Examen Karen; Wegrijden uit parkeervak

Hey Fred,

Ik zag mijn foto en naam al staan op je site! leuk!
Bedankt voor je mailtje; veren in mijn kont zijn altijd welkom! haha!
Ik heb ook genoten van de rijlessen en ben blij dat alles zo snel en voorspoedig is verlopen.
Je bent een top rijleraar! Vrijdag mijn rijbewijs opgehaald en meteen wezen rijden op mijn Monster;
spannend maar super leuk!!! De motor rijdt heel makkelijk en is heel licht, maar ik moet hem nog wel een beetje leren kennen dus ik doe rustig aan, misschien even oefeningetjes doen op een parkeerterreintje. Maar ik kom binnenkort zeker langs om hem te laten zien! hieronder mijn stukje voor de site:

Motorrijschool Fred is een motorrijschool waar je met veel vertrouwen leert rijden. Fred leert je veilig rijden door gebruik te maken van je snelheid en wendbaarheid. De lesmotoren zijn altijd goed onderhouden en rijden prima! Voor mij was de verlaagde Yamaha ideaal (ivm lengte).
Ik heb het reguliere lespakket gevolgd en dat is meer dan voldoende om goed te leren rijden en je examens in één keer te halen. Fred zorgt daar wel voor door erg kritisch te zijn op hoe je rijdt en hoe je je oefeningen doet. Als hij er vertrouwen in heeft, komt het wel goed!
Fred; bedankt voor de leuke en leerzame tijd! Ik ben altijd met veel plezier naar je rijlessen gegaan en heb enorm gelachen om je "duidelijke taal"! Ik zal iedereen jouw rijschool aanbevelen.
Nu is de tijd aangebroken om mijn droom waar te maken; touren op mijn Ducati Monster! Lijkt me leuk om een keer mee te gaan met een door jouw georganiseerde tour!


tot snel! groetjes, ......... Alias Karen (24 jaar)