Foutloos AVB examen van Zebb

Half mei ben ik begonnen met lessen voor mijn motorrijbewijs en begin juni heb ik in 1 keer het rijbewijs gehaald.
Dit was met name te danken aan de geweldige instructie van Fred.

Ik heb veel tijd gestoken in het kiezen van de juiste rijschool. Mijn baan heeft zeer onregelmatige werktijden. Een belangrijk punt voor me was daarom onder andere de flexibiliteit van de afspraken voor de lessen. In overleg hebben we ervoor gekozen om alle lessen in mijn vakantie in mei te plannen.
Op basis van een gesprek over eventuele voor-ervaring hebben we een lespakket gekozen. Ik had eerder het gevoel dat het te weinig dan te veel lessen zouden worden, maar het inschattingsvermogen van Fred is uitstekend!
De kleinschaligheid van de rijschool en de persoonlijke benadering die daaruit voortkomt, vind ik ook erg prettig.

Het zijn uiteindelijk 3 intensieve weken geworden. Ik heb veel lol in de lessen gehad. De instructie was streng, maar duidelijk en altijd eerlijk. Dat maakt dat je snel leert. Je moet wel bereid zijn wat aan te nemen uiteraard en iets te doen met de aanwijzingen.
De lessen voor de bijzondere verrichtingen eindigden altijd met een stukje rijden over de openbare weg. Dat is heel goed voor de motivatie, want als de langzame slalom bijvoorbeeld op het oefenterrein weer niet goed gelukt is, is dat best frustrerend!

Kortom: ik ben heel blij dat ik voor Motorrijschool Ferdinand heb gekozen. Niet alleen omdat ik nu m'n rijbewijs A heb, maar ook omdat de opleiding op weg naar het examen erg leuk was! Een hele mooie invulling van mijn vakantie!
Fred: heel erg bedankt voor al je moeite en instructie!