AVB examen van Elly; Denkbeeldige acht

Hallo Fred,


Ik ben heel blij en opgelucht dat ik vorige week donderdag geslaagd ben. Inmiddels heb ik het rijbewijs en meteen gisteren en vandaag al flink wat kilometers gemaakt op de eigen motor. Ik voelde me heel trots toen ik zo samen met mijn man door ’t Gooi reed.

Toen ik jou vorig jaar november belde, mijn leeftijd noemde en aangaf dat ik wilde leren motorrijden, moest jij even slikken. Maar na het proefritje pakte jij meteen een formulier en ging aan ’t plannen. Ik kon het allemaal niet geloven. Het ging me iets te snel. Even time out en in mei ben ik begonnen met mijn eerste les en de dag erna theorie examen, waar ik heel hard voor geleerd heb. Toen kwamen de lessen om de motor te leren beheersen….de snelle oefeningen gingen aardig maar de langzame…drama, vond ik zelf, vooral de langzame slalom. Slippende koppeling, 2000 toeren, hand aan de clip on en bijremmen met je voet…tjonge, tjonge, om gek van te worden. Wat een geduld heb jij, zeg….maar….de aanhouder wint en langzaam maar zeker ging het steeds beter. Tijdens het examen deed ik de langzame slalom helemaal goed…wat een wonder.
Voordat de lessen begonnen had ik altijd een beetje de zenuwen in mijn buik maar als ik op de motor zat, was het meteen weg en vond ik het jammer als de les weer afgelopen was. Jouw manier van lesgeven was prettig en duidelijk. Je ziet (bijna J) alles en ook de aanwijzingen in mijn oortje zal ik niet gauw vergeten. Vooral de woorden: Afstand houden, eenentwintig, tweeëntwintig….

Ik dank je nogmaals Fred voor de fijne lessen die ik niet snel zal vergeten. Een paar jaar terug had ik niet kunnen denken dat ik zelf op een motor zou rijden,
Dankzij jou is dat nu zover…geweldig!

Ik wens je veel succes met je toko en ik weet zeker dat er via mond op mond reclame velen zullen komen.

Ik kom zeker nog een keer langs met de motor en misschien wel om mee te rijden met een tochtje.

Alias Elly (57 jr.)