Geslaagd AVB examen van Patric

Hoi Fred,

Ook ik heb het als zeer prettig ervaren, je was voor mij de perfecte docent die me steeds weer aanzette om beter te presteren. Ik heb elke keer genoten van de lessen en had ook na elke rit het gevoel dat het beter ging dan de keer daarvoor. Reclame maken zal ik zeker voor je doen, ik kan je van harte aanraden.

Zodra er een motor is om te komen laten zien rij ik zeker even langs. Een keertje mee op een tour lijkt me ook erg leuk, ik zal je site in de gaten houden.

En dan nog een stukje voor je site:

Via een vriend van mij ben ik bij Fred terecht gekomen. Fred werd mij aangeraden omdat hij een duidelijk docent was die je goed kon leren motorrijden.
Mijn doel was on gedurende mijn vakantie mijn rijbewijs te halen. In overleg is er een strak schema gemaakt om dit doel ook te halen.

In totaal heb ik 3 weken les gehad van Fred. Elke les was duidelijk en had ook een duidelijk doel. Het oefenterrein voor AVB was erg prettig en je had alle ruimte om te oefenen zonder gestoord te worden. Fred was erg duidelijk als iets beter kon en hoe je dat moest bereiken.

De materie voor de theorie was prima. Er was voldoende lesstof en ook werden er meer dan voldoende oefenexamens geregeld.

Tijdens de lessen krijg je ook veel routes (of delen daarvan) welke ook op het AVD examen voorkomen, dit gaf tijdens het examen een heel prettig gevoel omdat je de route al grotendeels herkende.

Na 3 weken was ik voor alles geslaagd, alles in de eerste keer. Ik vind het bijzonder dat dit alles zo snel en zo goed is gegaan.

Petje af voor Fred, als je op zoek bent naar een docent die met passie les geeft en van motorrijden houdt, is hij de docent die je zoekt.

Fred, bedankt!