Geslaagd AVB examen van Bertie

Goeiemiddag Fred,

“Een paar weken geleden heb ik de knoop doorgehakt en besloten dat ik mijn motorrijbewijs wilde halen. Want van uitstel komt afstel...Ik kwam al gauw op de site van Motrorrijschool Ferdinand en kon daar allemaal verhaaltjes lezen van leerlingen. Dit maakte mij direct erg enthousiast en stopte met zoeken en heb direct een mail gestuurd. Niet veel later zat ik bij Fred aan tafel, samen met een andere leerling.
Op naar buiten, daar stonden de motoren. De eerste uitleg vergeet ik niet meer, remmen met rechtervoet en rechterhand, schakelen met linkerhand en linkervoet. Oh wauw, waar was ik aan begonnen. Ik heb maar een handjevol keren op een brommer gereden en dan niet eens een schakelbrommer, dus het was echt even helemaal nieuw.
Al gauw kreeg ik door dat Fred een hele ervaren instructeur is en heel goed weet over te brengen wat er nodig is om een goede motorrijder te worden. Ik heb Fred ervaren als een geduldige man die er niet alleen op uit is om je de trucjes voor het examen te leren maar om je echt de skills te leren om na je examen veilig verder te kunnen. “