Beste Fred,

Hartstikke bedankt voor je felicitaties! Dankzij je geweldige begeleiding is het afgelopen maandag allemaal zeer soepeltjes verlopen, en kan ik binnenkort heerlijk van de motor genieten :)

Het lessen vond ik vanaf dag 1 zeer prettig bij je, de eerste les was weer heerlijk een stukje rijden om opnieuw kennis te maken met het motorrijden, waarbij je die middag de nadruk legde op 'lekker een stukje toeren' en daarbij vooral lekker door de bochten te gaan etc. De hele middag heb ik dan ook dikke pret gehad :)
Ik vond je een heel plezierige instructeur, waarbij de lessen ook heel erg leuk waren om te doen. De kleine adviezen/opmerkingen bij bijvoorbeeld een stoplicht of een stopplaats hielpen enorm om snel even terug te denken aan die situaties, en daar lering uit te trekken. Verder was het gewoon gezellig een stukje rijden wanneer daar ruimte voor was :)

Ook was het extra stukje meerijden op maandagochtend super, het was denk ik precies wat nodig was om genoeg routine te krijgen. Al met al een mooi resultaat!

Wanneer er mensen in mijn omgeving willen beginnen met motorrijden zal ik je zeker aanraden (ook al gedaan bij een vriend van me, die wilt na de zomer starten)
Zoals ik zei ben ik al zoekende naar een motor, en ik zal hem zeker komen tonen wanneer ik er 1 heb gevonden, en dan ga ik graag een keertje mee op 1 van je motor trips!

Hartstikke bedankt voor je begeleiding, en hopelijk tot binnenkort voor het showen van m'n motor ;)

Met vriendelijke groet, ................ Alias Sepp (29 jaar)