Geslaagd AVB-A2 examen van Maike

Hoi Fred,

Super dankjewel :) intussen m'n rijbewijs opgehaald dus ik mag lekker motor rijden nu! Ben nog steeds onwijs blij en wil je nogmaals super bedanken voor het geduld en de lessen die je mij hebt gegeven.

Evaluatie rijlessen.
Super goeie lessen bij je gehad Fred. Vanaf het begin was het voor mij snel duidelijk dat je goed en geduldig les kan geven. Dit komt doordat je duidelijk zegt wat ik moest doen tijdens de rijles. Je zegt gewoon waar het op staat. Tijdens de oefeningen kwam je geduldig over en herhaalde waar nodig was. Je gaf mij het vertrouwen dat ik motor kon rijden doordat je regelmatig zei dat het goed ging. Je hebt bij elke oefening een goede uitleg gegeven hoe je het beste een oefening kon doen. Als het een keer niet lukte bleef je rustig en was ik niet bang om het opnieuw te doen. Ook tijdens het rijden op de weg was je duidelijk en optijd met het doorgeven welke richting ik op moest gaan. Ik vond de lessen gevarieerd ook al deden we elke les dezelfde oefeningen en later (verschillende) examen routes. Wat de kracht van Fred is dat hij duidelijkheid geeft, hij wilt voor je gaan en geeft je vertrouwen. Ontzettend blij dat ik bij jou heb gelest en mijn rijbewijs heb gehaald binnen 2 maanden!

Fred, zoals hier boven; ik vond het heerlijk om op de motor te springen en bij je te lessen! Ik raad je zeker aan bij vrienden/kennissen die willen gaan lessen!

Over anderhalf jaar zie je me weer terug voor m'n rijbewijs A!

Groetjes Maike