Geslaagd AVB examen van Valery

Zo mijn evaluatie

Ik kwam via via met een dosis enthousiasme en gezonde spanning naar je rijschool. Ik vind vergeleken met commerciële rijscholen dat ik bij jouw meer aandacht kreeg als het gaat betreft het lessen en je opbouwende feedback. Hiervoor spreek ik dan ook mijn lof naar je uit. Ik vind dat je duidelijk aangeeft wat een ander tijdens het lessen beter of anders kan doen. Waar ik zelf weleens tegen aan liep is het feit dat je met alle goede bedoelingen soms een bepaalde keuze tijdens het motorrijden (of pauzes)erg veel herhaalde. Ik denk dat dit een puntje van aandacht kan zijn. Herhalen is goed en daar is niets mis mee maar als je iemand feedback geeft dan is het continu herhalen denk ik niet nodig over wat iemand fout heeft gedaan. Je kan beter denk ik de aandacht van het herhalen leggen op hoe iemand het anders moet doen.

Verder wat ik moeizaam vond verlopen is het inplannen van de lessen. Dit had vaak te maken met uiteraard onze verplichtingen buiten het lessen om en jij , vond ik dan, erg druk had. Ondanks alles vind ik dat wij het prima samen hebben opgelost. De lessen heb ik als prettig ervaren. Wat mij ook opviel is dat jij telkens rekening hield met beide leerlingen. Je hield prima in de gaten wie nog wat moest doen. TOP!!! kan niet anders zeggen.

Het feit dat ik mijn rijbewijs in een keer(tot mijn eigen verbazing) heb gehaald , in korte tijd, heeft ook te maken met het geduld die jij voor mij had en je manier van les geven, hiervoor mijn dank. Jouw "tokootje" zal ik zeker aanraden aan anderen puur omdat ik van mening ben dat iemand beter geholpen is bij een eenmanszaak dan bij een commercieel rijschool. Ik denk dat je bij jouw meer waar krijgt voor je geld. de kans van slagen is groter.

Fred succes met alles en ik kom zeker mijn nieuwe motor aan je showen als ik er eenmaal 1 heb. Ik vond de periode dat ik bij jouw gelest heb prettig en motiverend en heb er zeker het een en ander opgestoken. Nogmaals bedankt en tot snel.

met vriendelijke groeten,
Valery