Geslaagd AVB examen van Geordy

Hoi Fred,

Heel erg bedankt voor alles wat jij hebt gedaan om er voor te zorgen dat ik mijn rijbewijs A kan halen. Ik vond het een super leuke en mooi ervaring. Ik ga mij zeker inschrijven voor de komende MotorTours die jij gaat organiseren in 2016.

Hier onder een stukje tekst over mijn ervaring met motor-ferdienand voor de website. Ik hoop dat je het niet te lang vindt.


Opeens bedacht ik het, Ik haal mijn Motor rijbewijs. Maar het moest wel simpel en leuk zijn. Na even te googlen naar een rijschool die alles voor mij zou regelen ( all inclusive) kwam ik al snel bij motor-ferdinand te Huizen terecht. Toevallig wist ik dat een goede vriend ook daar zijn rijbewijs heeft gehaald.
Na kort erover te hebben gesproken met hem heb ik besloten om contact op te nemen met Fred (the lonely wolf).
Zo gezegd zo gedaan, na 10 lessen (dag delen) heb ik alles in 1x kunnen halen(Theorie, AVB,AVD), allemaal dankzij de goede en leuke motor rijlessen.
Fred is een fijne leraar, hij is goed kritisch en heeft veel humor. Hij heeft enorm veel ervaring en weet precies wat iemand nodig heeft om de AVB/AVD te kunnen behalen. Ik heb veel van Fred kunnen leren en we hebben veel leuke ritten kunnen maken tijdens het lessen, wat erg fijn was. Kortom motor-ferdinand is een aanrader als iemand zijn motor rijbewijs wil behalen zonder zich zorgen te hoeven maken om materialen/tijden en andere regel dingetjes.Ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan. Nogmaals bedankt!