Geslaagd AVB-A2 examen van Paskel

Hoi Fred,

Bedankt voor je leuke mailtje!
Uiteraard ga ik erg veel gebruik maken van mijn motorrijbewijs, want ik vond lessen al hartstikke leuk dus dan moet het nu al helemaal super zijn! Onderstaand heb ik een berichtje bijgevoegd voor op de website.
Heb zeker weten een goede keuze gemaakt om bij motor ferdinand te lessen, u bent een echte motorrijder in hart en nieren en vond het prachtig om dat te merken! U geeft prettig les, maar bent ook direct waar nodig en daar hou ik van!
Ik zal zeker reclame maken voor uw bescheiden toko haha, wie weet hoort u mijn naam dus nog wel eens vallen.

Ik kom zeker nog een keer langs om mijn motor te laten zien!

-----------------------------------
Via internet ben ik terecht gekomen bij Motor Ferdinand. Het hoge slagingspercentage, in combinatie met de zeer scherpe prijs heeft mij doen kiezen voor de rijschool van Fred.
Fred is een echte motorrijder, weer of geen weer. Tijdens het lessen komt dit ook erg naar voren en ik vond het prachtig om te merken. Als je over motor vakanties begint weet Fred heel wat te vertellen: alle mooie plekjes zijn (natuurlijk op de motor) bezocht. De lessen waren top. Bij Fred rij je niet een hele les alleen maar rondjes op een parkeerterrein, maar wordt avb gecombineerd met mooie avd routes. Alle examenroutes worden gereden waardoor je tijdens je examen niet voor verrassingen komt te staan. Fred is direct waar nodig, zodat je meteen weet wat er anders moet. Voor mijzelf een hele fijne manier van lesgeven.
Over 2 jaar kom ik zeker weer terug voor mijn A rijbewijs!